lauantai 5. tammikuuta 2019

Lakkakakku muistotilaisuuteen





Tämän kakun täytteenä on itsetehty lakkahillo ja mascarpone-kermavaahto ( 1/5 Mascarpone-juustoa ja loput vispikermaa). Lakkahilllosta siivilöin jonkin verran siemeniä pois. Tähän levykakkuun tein 4 kääretorttulevyä (5 munan, jauhoista puolet perunajauhoja, puolet vehnäjauhoja). Kostutukseen käytin laktoositonta maitojuomaa, johon oli lisätty vaniljasokeria. Jotta pursotuksista tulee kauniit, käytän pursotusta varten puolet Flora-kuohua ja puolet Flora-vispia ja tomusokeria makeuttamaan. Tämä kakku oli 50 hengen tilaisuuteen.



Langoitettujen ruusujen tekoon olen saanut oppia Marjon herkkukakun kakkukurssikiertueelta , joskin minulla on vielä pitkä matka Marjon ruusuihin. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti