300 g taloussuklaata
4 dl kuohukermaa
2 rasiaa ( 400 g) Valion appelsiini-tuorejuustoa
Sulata paloiteltu suklaa mikrossa välillä sekoittaen. Sekoita 1 dl kermasta hyvin suklaasulaan. Vatkaa loput kermasta pehmeäksi, löysähköksi vaahdoksi. Sekoita haalea suklaaseos sähkövatkaimella tuorejuustoon. Lisää kermavaahto sekoitellen.
Täytettä laitetaan sekä väleihin että pinnalle. Lopuksi laitoin suklaaganachen kakun päälle. 150 g taloussuklaata ja 1,5 dl kuohukermaa. Kerma kuumennetaan kiehumispisteeseen ja sulkaa lisätään paloiteltuna kermaan. Sekoita hyvin. Kun suklaaseos on jäähtynyt, valuta suklaa kakun päälle. Levitä suklaata kakun pinnalla siten, että se valuu sieltä täältä kakun reunoja pitkin alas. Laita kakku kylmään. Kakun maku paranee kun se saa olla vähintään yön yli kylmässä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti