lauantai 9. toukokuuta 2015
Mango-passion tuorejuustokakku
Joskus kakkua ihan tuoreilla marjoilla ja hedelmillä. Tämä kakku on gluteiiniton,sillä Semperin gluteiinitttomat digestivekeksit eivät maistu ollenkaan tyypillisille gluteiinittomille kekseille, kun lisäsin 150 g keksejä 50 g voita ja 2 rkl fariinisokeria.
Tuorejuustopohja on tehty vaniljasta:
4 liivatetta
2 valkuaiasta
3/4 dl sokeria
2 dl vispikermaa
400 g vaniljatuorejuustoa
2 rkl maitoa
Päälle laitoin Lidlin valmista mango-passion jälkiruokakastiketta n. 1,5 dl ( kausituote? ) ja Bonnen mangososetta n. 1,5 dl ja vähän vettä ja 3 liivatetta.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti